Flow voor buurtbemiddelaars

Om bemiddelaars te blijven boeien is het belangrijk om hen steeds opnieuw te blijven prikkelen zich te ontwikkelen als buurtbemiddelaar maar ook als mens. Bemiddelen met flow is een vernieuwende training waarin bemiddelaars kennis maken met de universele principes van de groei die samenhangen met de kwantumfysica en de nieuwe biologie. Ze ontdekken  wat zij nodig hebben voor meer flow in hun leven en een moeiteloze manier van bemiddelen.

Deze training geeft antwoord op:

  • Vanuit welke behoefte draag jij als bemiddelaar bij aan Buurtbemiddeling en hoe kun je jouw unieke bijdrage optimaal inzetten?
  • Hoe is jouw balans tussen het geven en ontvangen binnen hun bemiddelingswerk?
  • Hoe kun jij meer in het hier en nu aanwezig zijn tijdens het bemiddelen, maar ook in het dagelijks leven? Maar ook hoe kun je dit doorgeven bewoners zodat zij zicht krijgen op hun vaak extreme focus op wat er in het verleden tussen de buren is gebeurd of juist wat er komende week weer zal gebeuren? Zo worden buren geprikkeld om een ander perspectief te vinden.
  • Hoe kom en blijf jij als bemiddelaar in de flow en hoe kun je bewoners helpen deze flow weer terug te vinden?
  • Daarnaast krijg je meer zicht op de kracht van gedachten in het aantrekken van oplossingen en mogelijkheden of juist van problemen en hoe deze veranderen. Een waardevol proces om ook bij bewoners middels het stellen van vragen en bieden van ander perspectief de oplossing dichter bij te brengen.
flow voor buurtbemiddelaar- inzicht trainingen

Kortom een training die bemiddelaars zelf aan het denken zet en in beweging brengt en tevens tools geeft om bewoners te helpen op een andere manier inzicht te krijgen in hun situatie en de invloed die ze hierop zelf kunnen uitoefenen door anders te denken. Ook in bemiddelingsgesprekken helpt deze kennis en ervaring om op een neutrale manier interventies te kunnen plegen en bewoners te stimuleren samen tot een nieuw perspectief te komen. Dit helpt om het bemiddelingstraject soepeler te laten verlopen, waardoor de bemiddelaars er meer plezier in zullen krijgen.

meer informatie of vragen over de training ‘Flow voor buurtbemiddelaars’? Neem dan nu contact op