Hoe kan jij ervoor zorgen dat jouw buurtbemiddelaars iedere training kunnen volgen?

Loop jij ook tegen het probleem aan dat er soms buurtbemiddelaars zijn die een training niet kunnen volgen? Of bemiddelaars die door omstandigheden een training, waarvoor ze zijn aangemeld, afzeggen? Dan is E-buurtbemiddeling de oplossing voor jouw project!

E-buurtbemiddeling is een nieuw online platform waar E-learning trainingen worden aangeboden die perfect zijn afgestemd op het gedachtegoed van Buurtbemiddeling. De online trainingen bevatten uitlegvideo’s, reflectie-, praktijk- en gezamenlijke opdrachten, kennisvragen, informatiesheets en een online examen.

Trainingen en nog veel meer…

Naast de online trainingen is er een platform ontwikkeld waarin een online community is ingebouwd. Innoverend binnen Buurtbemiddeling. Buurtbemiddelaars kunnen deelnemen aan verschillende topics binnen het forum. Hier kunnen ze kennis en ervaringen delen die binnen de methodiek Buurtbemiddeling past en maatjes zoeken om gezamenlijke opdrachten uit te voeren. Naast het forum is er ook een persoonlijk profiel met tal van functies en verschillende leermogelijkheden. Waaronder een tijdlijn om ervaringen te delen en een chatfunctie voor snelle interactie. 

De voordelen van online trainen bij E-buurtbemiddeling

E-buurtbemiddeling is het platform waar je op ieder moment van de dag je kennis en vaardigheden kan ontwikkelen. Naast de flexibiliteit van de online trainingen zijn er nog tal van andere voordelen

  • Volg trainingen waar en wanneer jij wilt. Het enige dat jij nodig hebt is een telefoon, tablet of laptop en een internetverbinding.
    Heerlijk in de tuin een training volgen, of in de trein op weg naar je werk? Geen enkel probleem! Met E-buurtbemiddeling kan jij je eigen leeromgeving bepalen.
  • Je hebt als project veel lagere trainingskosten per buurtbemiddelaar. Waar 3 of 4 fysieke trainingen al snel een paar duizend euro kosten, betaal je bij E-buurtbemiddeling een vast laag bedrag per jaar. Jouw buurtbemiddelaars hebben dus een jaar lang toegang tot alle trainingen en functies op het platform.
  • E-buurtbemiddeling vergroot de binding met je buurtbemiddelaars. Ze kunnen zich continu blijven ontwikkelen. Door de ontwikkelingsmogelijkheden en schat aan informatie groeit de motivatie binnen jouw team.
  • Door het unieke online platform kunnen buurtbemiddelaars op een laagdrempelige manier contact met elkaar hebben over casussen, trainingsstof, de methodiek en nog veel meer. Deze unieke manier van kennisuitwisseling met andere buurtbemiddelaars door heel Nederland en België is een toegevoegde waarde binnen jouw team.

Wil jij jouw buurtbemiddelaars laten kennismaken met het nieuwe online trainingsplatform? Of zelf even een kijkje nemen om alles zelf te ervaren. Neem dan contact op met Pascal Vos of Eloy Kooymans door op onderstaande knop de klikken.

contact met E-buurtbemiddeling